Alles wat er nu speelt binnen de provincie Groningen.

Een overzicht van alle nieuwsberichten.

• Bekendmakingen

Wekelijks publiceren wij officiële bekendmakingen, zoals vergunningen, ontgrondingen en aankondigingen.

• Coronafonds

Met het coronafonds helpen we bedrijven en instellingen door de coronacrisis. Er is in totaal € 11,5 miljoen beschikbaar.

• Wegwerkzaamheden

We werken doorlopend aan de bereikbaarheid en veiligheid van onze provinciale wegen.

• Dossiers

Een bundeling van informatie over thema's, zoals de coronacrisis, gaswinning of stikstof.

• Vergaderschema en Statenstukken

Een jaaroverzicht met het vergaderschema van Provinciale Staten en de Statencommissies.

• Besluitenlijst Gedeputeerde Staten

Het college van Gedeputeerde Staten vergadert elke dinsdag. Op de besluitenlijst staan alle genomen besluiten.

• Weekagenda Gedeputeerde Staten

Hierin zijn de activiteiten van Gedeputeerde Staten te vinden voor de aankomende week.