Coronacrisis

In het dossier is meer te vinden over de aangepaste dienstverlening en subsidieregeling voor ondernemers in coronatijd.

Alles wat er nu speelt in de provincie Groningen.

Een overzicht van alle nieuwsberichten.

• Bekendmakingen

Hier publiceren we officiële bekendmakingen, zoals vergunningen, ontgrondingen en aankondigingen.

• Wegwerkzaamheden

We werken doorlopend aan de bereikbaarheid en veiligheid van onze provinciale wegen.

• Dossiers

Een bundeling van informatie over thema's, zoals coronacrisis, gaswinning of stikstof.

• Besluitenlijsten

Het college van Gedeputeerde Staten vergadert wekelijks. Hier staan de genomen besluiten.

• Vergaderschema en statenstukken

Een jaaroverzicht met het vergaderschema van Provinciale Staten en de Statencommissies.

• Zwemwater

Een overzicht van alle zwemplassen in de provincie waar de waterkwaliteit wordt gecontroleerd.

• Varen in Groningen

Alle bruggen en sluizen in de provincie op kaart. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er aangepaste bedieningstijden gelden.

• Informatiebijeenkomst windpark Eemshaven-West

Op 26 augustus is er in Roodeschool een informatiebijeenkomst over de Notitie Reikwijdte en Detailniveau voor het windpark Eemshaven-West.