Alles wat er nu speelt binnen de provincie Groningen.

Een overzicht van alle nieuwsberichten.

• Bekendmakingen

Wekelijks publiceren wij officiƫle bekendmakingen, zoals vergunningen, ontgrondingen en aankondigingen.

• Varen in Groningen

Het vaarseizoen is in volle gang. Bekijk de actuele bedieningstijden voor de bruggen en sluizen in onze provincie.

• Zwemwater

In samenwerking met de waterschappen zien we toe op de waterkwaliteit van verschillende zwemplassen. Via zwemwater.nl blijft u op de hoogte.

• Wegwerkzaamheden

We werken doorlopend aan de bereikbaarheid en veiligheid van onze provinciale wegen.

• Dossiers

Een bundeling van informatie over grote thema's, zoals gaswinning of stikstof.

• Praat en denk mee over samenwerking op gebied van fiets!

Op 21 september en 3 november organiseren we bijeenkomsten over de samenwerking tussen partnerorganisaties rondom fietsen.

• Vergaderschema en Statenstukken

Een jaaroverzicht met het vergaderschema van Provinciale Staten en de Statencommissies.

• Besluitenlijst Gedeputeerde Staten

Het college van Gedeputeerde Staten vergadert elke dinsdag. Op de besluitenlijst staan alle genomen besluiten.

• Weekagenda Gedeputeerde Staten

Hierin zijn de activiteiten van Gedeputeerde Staten te vinden voor de aankomende week.