Toegankelijkheidsverklaring

De provincie Groningen wil dat iedereen alle informatie en diensten op haar websites goed kan lezen en gebruiken. Daarom werken we continue aan het verbeteren van de toegankelijkheid. 

Certificaat van toegankelijkheid

De website www.provinciegroningen.nl voldoet aan de WR2-AA (Webrichtlijnen 2, niveau AA) richtlijnen van het waarmerk drempelvrij.nl. Het toegankelijkheidsonderzoek (PDF PDF-bestand, 713 KB) is op 8 januari 2019 gepubliceerd. Het bijbehorende certificaat is 1 jaar geldig, maar het toegankelijkheidsonderzoek is nog wel geldig voor het opstellen van de toegankelijkheidsverklaring. Deze is hieronder te zien:

Het toegankelijkheidslabel van www.provinciegroningen.nl. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

PDF-bestanden

De toegankelijkheidsrichtlijnen stellen hoge eisen aan documenten zoals PDF-bestanden. De provincie Groningen kan op dit moment niet garanderen dat alle PDF’s op de website aan de toegankelijkheidsrichtlijnen voldoen. Er wordt hard gewerkt er voor te zorgen dat dit op korte termijn wel zo is. 

We bieden u de mogelijkheid om PDF’s op verzoek toegankelijk te maken. U kunt hiervoor een verzoek indienen via deze website.