Contact en route

Heeft u een vraag, opmerking, wilt u een Woo-verzoek doen of iets melden? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens provincie Groningen

Bezoekadres

Sint Jansstraat 4
9712 JN Groningen

Martinikerkhof 12
9712 JG Groningen

Postadres

Provincie Groningen
Postbus 610
9700 AP Groningen

Routeplanner

Openingstijden provinciehuis

Het provinciehuis is maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 tot 18.00 uur.

Praktische informatie

Ga voor contactgegevens van Provinciale Statenleden of een fractie naar Contact met de Provinciale Staten

Een klacht over een bestuurder of ambtenaar? Niet eens met een beslissing van provincie Groningen? Een Woo-verzoek doen? Lees hier meer.

Merkt u iets op in de omgeving dat niet zo hoort te zijn? Bijvoorbeeld stankoverlast, milieuschade of een gat in de weg. Meld het bij de provincie

Telefoonnummer Milieuklachtenlijn: 050 - 318 00 00 (24 uur per dag bereikbaar, voor acute klachten zoals overlast van bedrijven door stank, geluid of stof). 

Bezoekers en leveranciers die met een bedrijfsauto of vrachtwagen bij het provinciehuis moeten zijn, alleen 's morgens tussen 5.00 en 12.00 uur de parkeergarage aan de Sint Jansstraat inrijden, of laden en lossen. Buiten deze zogeheten venstertijden is een ontheffing nodig. Bezoekers en leveranciers zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van deze ontheffing. Dat kan via de website van de gemeente Groningen.

Als bezoeker van het provinciehuis hebt u recht op een parkeerplaats, wanneer een van onze medewerkers u heeft aangemeld bij de receptie. Onze parkeergarage bevindt zich onder het provinciehuis, Sint Jansstraat 4. U kunt zich daar via de intercom melden bij de receptie. Wanneer onze parkeergarage vol is, verwijst de receptiemedewerker u door naar de parkeergarage van Forum Groningen. Bij de receptie in het provinciehuis ontvangt u dan een betaalkaart. 

Journalisten kunnen voor vragen contact opnemen met onze woordvoerder.

Perstelefoon: 050 - 316 41 29 of 06 - 22 66 84 47.
E-mail: persinformatie@provinciegroningen.nl