Proclaimer

De provincie Groningen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen ons uiterste best deze site zo actueel, correct en toegankelijk mogelijk te maken en te houden.

Komt u toch informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan stellen wij het op prijs wanneer u ons dat laat weten via de contactpagina.

Werkt er iets niet goed? Dan kan er sprake zijn van een technische storing. Meld ons alstublieft de pagina of weblink met het probleem, dan gaan wij op zoek naar de oorzaak en lossen het zo snel mogelijk op.

Links naar andere websites

Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, bevat deze website ook links naar internetsites van andere organisaties en instellingen. Als u naar een andere website linkt, verlaat u de website van de provincie Groningen. Vanaf dat moment gelden de gebruiksregels van de website die u op dat moment bezoekt. 
De provincie Groningen gaat zorgvuldig te werk bij het plaatsen van links naar websites van derden maar is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze externe sites.

Auteursrecht

De provincie Groningen heeft in principe het auteursrecht op de informatie die op deze website staat. Dit geldt voor de teksten, beeldmerken, logo's en het beeldmateriaal. Het is niet toegestaan deze informatie zonder schriftelijke toestemming vanuit commercieel oogpunt te verspreiden of te kopiĆ«ren. 
Via het contactformulier kunt u informatie opvragen over het gebruik van het materiaal.

Nieuwe website

De website provinciegroningen.nl is op 20 november 2018 geheel vernieuwd. Dat heeft tot gevolg dat de data van documenten die u kunt downloaden zijn veranderd. De datum die u nu ziet is de datum waarop het document is toegevoegd aan de website. Het is niet de datum waarop het document gemaakt is.