Bekendmakingen

Vanwege de situatie rondom het coronavirus zijn de documenten bij de bekendmakingen in de krant in principe digitaal beschikbaar via Overheid.nl. Als u geen andere mogelijkheid hebt om de stukken in te zien, neemt u dan contact op met de provincie Groningen, telefoon 050 - 316 49 11.

De bekendmakingen van de provincie Groningen kunt u vinden via officiĆ«le bekendmakingen op de website Overheid.nl. U kunt zich ook inschrijven voor de e-mailservice, om besluiten en andere berichten die door gemeenten, provincies en waterschappen via overheid.nl worden gepubliceerd, en betrekking hebben op uw buurt, per mail te ontvangen. U kunt het type bericht instellen en ook aangeven van welke organisatie u berichten wilt ontvangen.