Bekendmakingen

Vanwege de situatie rondom het coronavirus zijn de documenten bij de bekendmakingen in de krant in principe digitaal beschikbaar via Overheid.nl. Als u geen andere mogelijkheid hebt om de stukken in te zien, neemt u dan contact op met de provincie Groningen, telefoon 050 - 316 49 11.

Bekendmakingen vanaf 1 december 2020

Vanaf 1 december 2020 publiceren wij onze bekendmakingen niet meer op deze pagina. U vindt onze bekendmakingen voortaan via officiĆ«le bekendmakingen op de website Overheid.nl

Berichten over uw buurt

Via enkele stappen kunt u zich inschrijven voor de e-mailservice. Hiermee ontvangt u besluiten en andere berichten die ondermeer door gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl gepubliceerd worden. U kunt het type bericht instellen en van welke organisatie u deze berichten wenst te ontvangen.