Jongerenadviesraad

De Jongerenadviesraad van de provincie Groningen is een groep enthousiaste jongeren die zich bezighoudt met allerlei provinciale zaken die van belang zijn voor jongeren.

De Jongerenadviesraad is er om jongeren uit de provincie Groningen meer bij het provinciale bestuur te betrekken en tegelijkertijd de jongeren van Groningen te vertegenwoordigen bij provinciale onderwerpen. Jongeren moeten later namelijk verder de provincie ontwikkelen op de keuzes die vandaag worden gemaakt. Daarom is het belangrijk dat jongeren betrokken raken bij de provinciale politiek en dat hun stem wordt gehoord. Zij willen immers ook leven in een mooie provincie die hen alle kansen en ruimte biedt. Wij willen dat de provincie aandacht geeft aan zaken die juist jongeren aangaan, zoals een goede bereikbaarheid van scholen of voldoende voorzieningen voor sport en vermaak.

 

Vacature

Ben je onder de 25 jaar? Heb jij passie voor politiek? Wil jij zowel deelnemen aan interessante projecten als eigen initiatieven beginnen? Zou jij het leuk vinden om adviezen te geven aan provinciale politici, ambtenaren, en beleidsmakers? Kom dan ons leuke, jonge team versterken! Bij ons kun je een mooi cv opbouwen en je eerste stappen zetten tot een carrière in de politiek en meer. Je kunt solliciteren door je cv en motivatie te sturen naar: jongerenadviesraad@provinciegroningen.nl

Heb je een vraag aan de Jongerenadviesraad?

E-mail: jongerenadviesraad@provinciegroningen.nl