Provinciale weg tussen Grijpskerk en Visvliet 7 weken afgesloten

De Friesestraatweg (N355) is vanaf maandag 5 juni afgesloten tussen Grijpskerk en Visvliet, bij de grens met Friesland. De eerste drie weken vervangen we het asfalt tussen de kruising Bindervoetpolder en de verkeerslichten bij Grijpskerk. Vanaf maandag 26 juni krijgt de N355 tussen de stoplichten Grijpskerk tot Visvliet een nieuwe asfaltlaag.

Fase 1: stremming en omleiding

Vanaf maandag 5 juni 06.00 uur tot en met zondag 25 juni is de Friesestraatweg dicht vanaf de kruising Bindervoetpolder tot voor de verkeerslichten bij Grijpskerk. Doorgaand verkeer vanuit het oosten wordt omgeleid via de provinciale wegen N983 (Roodehaan) en de N361 (Wehe-den Hoorn en Leens). Vanuit het westen leiden we het verkeer om via de N358 (Skieding - Uterwei) en de N355 (via Buitenpost).

Fase 2: stremming en omleiding

Vanaf maandag 26 juni 06.00 uur tot en met vrijdag 21 juli is de Friesestraatweg dicht vanaf de kruising stoplichten Grijpskerk tot de Friese grens bij Visvliet. Het verkeer wordt omgeleid via de N358 (Skieding - Uterwei) en N355 (via Buitenpost). In deze periode is de N388 (richting Zoutkamp) weer toegankelijk omdat de werkzaamheden bij Grijpskerk (fase 1) zijn afgerond. Tegelijkertijd vinden er ook werkzaamheden plaats in Zoutkamp voor het project Nieuwe Waterwerken Zoutkamp

Fietsers, voetgangers en OV

Fietsers en voetgangers kunnen van de naastgelegen fiets- en voetpaden gebruik blijven maken. De fietspaden die de provinciale weg oversteken zijn tijdens de werkzaamheden wel gestremd. Buslijn 166 rijdt een alternatieve route. De gewijzigde route en de actuele reisinformatie staan op de website van Qbuzz.