Praten met de Staten

Praten met de Staten is een extra moment waarop inwoners, vertegenwoordigers van (belangen)organisaties en bedrijven in de provincie Groningen in gesprek kunnen gaan met de Groninger Statenleden. Daarbij gaat het over onderwerpen die een paar weken later op de agenda van Provinciale Staten staan. Wanneer u eerder in het besluitvormingsproces in gesprek gaat met de Statenleden heeft u meer kans om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke beslissing. Tijdig spreken is ‘goud’, want uw mening doet er toe! Benieuwd naar Praten met de Staten? Bekijk de video impressie van Praten met de Staten in het provinciehuis van 25 april.

Wat staat er op het programma?

Praten met de Staten op locatie: verdubbeling N33 midden

Op 23 mei 2018 kunt u met de Staten praten over de voorgenomen verdubbeling van de N33-midden. Vanaf 10.30 uur tot 11.30 uur ontmoeten Statenleden u graag om met een kop koffie van gedachten te wisselen. Deze Praten met de Staten op locatie vindt plaats in het ASWA-gebouw, Burgemeester Klauckelaan 16, Appingedam. De Groninger Statenleden vinden het belangrijk uw mening te horen over de plannen rond de N33. Na de zomer nemen de Staten een besluit over het tracé. Aanmelden is niet nodig.

Praten met de Staten in het provinciehuis:

Op 6 juni is er weer een Praten met de Staten in het provinciehuis. Van 16.00 uur tot 17.30 uur bent u dan welkom in het provinciehuis, Martinikerkhof 12 Groningen. Bekijk de agenda voor de onderwerpen of de overige data voor Praten met de Staten in 2018.

Van te voren aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon naar binnen lopen. Wees welkom!

Vragen?

Neem contact op met de Statengriffie: 050-316 4458 of statengriffie@provinciegroningen.nl