Praten met de Staten

31 oktober Praten met de Staten op Locatie over Leefbaarheid:

Op woensdag 31 oktober is er weer een Praten met de Staten op locatie. Deze keer in het Faber Hotel in Hoogezand. Statenleden gaan dan graag met u in gesprek over Leefbaarheid in de provincie Groningen. Van 11.00 uur tot 12.00 uur staat de koffie klaar en bent u van harte welkom in Hotel Faber in Hoogezand, Meint Veningastraat 123. Aanmelden is niet nodig.

Wat vindt u belangrijk in uw directe woon-, werk en leefomgeving?
De Staten van Groningen horen graag uw mening en nodigen u uit voor een kop koffie en een goed gesprek. In december bespreken de Staten namelijk de tussentijdse evaluatie van het programma Leefbaarheid 2016-2020 van de provincie Groningen. Ook kunt in gesprek met Natuurspelen Vosholen, het initiatief “Veur mekoar, mit mekoar” uit Westerlee, Stichting dorpsbelangen Musselkanaal en de ondernemersvereniging Musselkanaal. Zij vertellen graag hoe zij een impuls hebben gegeven aan de leefbaarheid in hun buurt.

Praten met de Staten in het provinciehuis:

Op 21 november is er weer een Praten met de Staten in het provinciehuis. Van 16.00 uur tot 17.00 uur bent u dan welkom in het provinciehuis, Martinikerkhof 12 Groningen. Bekijk de agenda voor de onderwerpen of de overige data voor Praten met de Staten in 2018.

Praten met de Staten is een extra moment waarop inwoners, vertegenwoordigers van (belangen)organisaties en bedrijven in de provincie Groningen in gesprek kunnen gaan met de Groninger Statenleden. Daarbij gaat het over onderwerpen die een paar weken later op de agenda van Provinciale Staten staan. Wanneer u eerder in het besluitvormingsproces in gesprek gaat met de Statenleden heeft u meer kans om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke beslissing. Tijdig spreken is ‘goud’, want uw mening doet er toe! Benieuwd naar Praten met de Staten? Bekijk de video impressie van Praten met de Staten in het provinciehuis van 25 april. Of bekijk de video impressie van Praten met de Staten 'op locatie' in Appingedam van 23 mei over de voorgenomen verdubbeling van de N33-midden.

Hoe werkt het?

Praten met de Staten kan van 16.00 tot 17.00 uur in het Atrium van het provinciehuis in Groningen, Martinikerkhof 12. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u de Statenleden ontmoeten en met hen van gedachten wisselen. Om goede besluiten te kunnen nemen, komen de Statenleden in hun voorbereiding graag in contact met u. In de agenda vindt u alle onderwerpen die de eerstvolgende Praten met de Staten aan bod komen.

Van te voren aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon naar binnen lopen. Wees welkom!

Vragen?

Neem contact op met de Statengriffie: 050-316 4458 of statengriffie@provinciegroningen.nl