Zzp-event 'Succesvol ZZP’en in Groningen'

Tijd: 17:00 uur - 22:00 uur
Locatie: MartiniPlaza Groningen, Leonard Springerlaan 2, Groningen
Bijzonderheden:

Speciaal voor zzp’ers organiseert de Kamer van Koophandel samen met de gemeente Groningen en de provincie Groningen het zzp-event 'Succesvol ZZP'en in Groningen'. Ondernemers kunnen er presentaties bijwonen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met collega-ondernemers.

Programma

Het zzp-event heeft een doorlopend programma van 17.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst delen regionale ondernemers hun ervaringen, spreekt internationaal bedrijvenexpert Erik Broekhuijsen over het vinden van klanten en kunnen bezoekers workshops volgen over koude acquisitie, het marketingplan en geldzaken. Verder is er een informatiemarkt en is er volop gelegenheid om te netwerken met andere zzp’ers.

Aanmelden

Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/zzpgroningen. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. De toegang is gratis.