Proclaimer

De provincie Groningen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen ons best juiste, actuele en toegankelijke informatie aan te bieden. Komt u op deze website toch informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan horen wij dit graag van u via onze contactpagina.

Afhandeling van uw e-mail via de website

De provincie Groningen behandelt uw vraag of verzoek met de grootst mogelijke zorg. Stuurt u ons een contactformulier of een e-mail via de provinciale website (info@provinciegroningen.nl), dan ontvangt u binnen één werkdag automatisch een bericht van binnenkomst. Zo weet u zeker dat uw bericht goed is aangekomen. In ons Handvest voor dienstverlening kunt u lezen welke dienstverlening u van ons mag verwachten.

Uw privacy

Om uw recht op privacy te waarborgen gaat de provincie uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Uw gegevens worden op een behoorlijke en zorgvuldige manier en alleen voor duidelijk omschreven en noodzakelijke doelen verwerkt. In onze privacyverklaring leest u hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Links naar andere websites

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bevat deze website ook links naar internetsites van andere organisaties en instellingen. Als u vanaf deze website naar een andere website linkt, verlaat u de website van de provincie Groningen. Vanaf dat moment gelden de gebruiksregels van de website die u op dat moment bezoekt. De provincie Groningen is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Toegankelijkheid

Wij werken er hard aan om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hiervoor volgen we de webrichtlijnen van de overheid. Zo is de website voor iedereen toegankelijk.

(Her)gebruik van informatie op deze website

De informatie op deze site is beschikbaar onder de Creative Commons: Naamsvermelding-Niet Commercieel 3.0 Nederland Licentie.

Creative Commons Licentie