Vergaderschema 2019

Provinciale Staten hebben commissievergaderingen en de Statenvergadering. Staten- en commissievergaderingen zijn in principe openbaar. Soms besluiten de Staten dat het nodig is met gesloten deuren te vergaderen. Alle Staten- en commissievergaderingen zijn te volgen via de livestream. Hier kunt u ook vergaderingen terugkijken. Tijdens de Statenvergadering zitten fracties op een vaste plaats in de Statenzaal. Op de plattegrond (PDF PDF-bestand, 858 KB) ziet u wie waar zit.

Vanwege een technische storing is het niet mogelijk agenda's van vergaderingen van Provinciale Staten uit 2018 en 2019 in onderstaand vergaderschema te bekijken. De agenda's van de commissievergaderingen van 23 en 30 januari 2019 zijn hieronder als pdf toegevoegd. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Agenda's van Staten- en commissievergaderingen en geagendeerde stukken kunt u ook bekijken door in te loggen op www.ibabs.eu of de app iBabs Pro te installeren. Gebruik hierbij de volgende Inloggegevens:

• Site: provinciegroningen
  • e-mailadres: burger