U kunt zich per e-mail aanmelden voor Praten met de Staten.

Praten met de Staten

Praten met de Staten is een informeel moment waarop inwoners, vertegenwoordigers van (belangen)organisaties en bedrijven in de provincie Groningen in gesprek kunnen gaan met de Groninger Statenleden. Het gaat dan over onderwerpen waar de provincie verantwoordelijk voor is of onderwerpen die binnenkort op de agenda staan van Provinciale Staten.

Wanneer u eerder in het besluitvormingsproces in gesprek gaat met de Statenleden hebt u immers meer kans om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke beslissing. Tijdig spreken is ‘goud’, want uw mening doet er toe! Benieuwd naar Praten met de Staten? Bekijk de video-impressie van Praten met de Staten in het provinciehuis van 25 april 2018. Of die van  Praten met de Staten 'op locatie' in Appingedam van 23 mei 2019, over de voorgenomen verdubbeling van de N33 tussen Zuidbroek en Appingedam.

Hoe werkt het en aanmelden

Praten met de Staten kan van 16.00 tot 17.00 uur in het Atrium van het provinciehuis in Groningen, Martinikerkhof 12. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u de Statenleden ontmoeten en met hen van gedachten wisselen. Om goede besluiten te kunnen nemen, komen de Statenleden in hun voorbereiding graag in contact met u. In de kalender vindt u alle data van Praten met de Staten. Wij ontvangen graag uw aanmelding via statengriffie@provinciegroningen.nl.

Hebt u nog vragen?

Neem dan contact op met de Statengriffie van de provincie Groningen via:

Telefoon: 050 - 316 44 58
E-mail: statengriffie@provinciegroningen.nl