Praat en denk mee over samenwerking op gebied van fietsen!

Is een nauwe samenwerking tussen Groningse partnerorganisaties op het gebied van fietsen zinvol? En hoe zou zo'n eventuele samenwerking eruit moeten komen te zien? Die vragen hoopt de provincie Groningen beantwoord te krijgen tijdens twee bijeenkomsten, op 21 september (in EM2 Groningen) en 3 november (locatie volgt nog). De bijeenkomsten zijn bedoeld voor geïnteresseerden uit allerlei sectoren, zoals infrastructuur, toerisme, logistiek en sport. Aanmelden kan tot en met 5 september.

De deelnemers kunnen tijdens de bijeenkomsten vrijblijvend in gesprek gaan met elkaar, over concrete vraagstukken en projecten die het gebruik van de fiets in onze provincie stimuleren. Er volgt ook een inventarisatie van de fietsinitiatieven die op dit moment al plaatsvinden. Verder komen voorbeelden voorbij van samenwerkingsverbanden uit de regio, zoals WerkPro en SPAAK, en worden er verschillende werksessies georganiseerd om samenwerking te verkennen. Het volledige programma volgt nog.

Hebt u vragen?

Neem bij vragen contact op met Jolanda Langeland, via: j.e.langeland@provinciegroningen.nl.