Provincie Groningen
PERSBERICHT
Groningen, 30 november 2017

Evenement voor zzp’ers over klanten vinden en samenwerken

Speciaal voor zzp’ers organiseert de Kamer van Koophandel, samen met gemeente Groningen en provincie Groningen, op donderdag 7 december het zzp-event ‘Succesvol ZZP’en’ in Groningen. Van 17:00 uur tot 22:00 uur kunnen ondernemers presentaties bijwonen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met collega-ondernemers. Het zzp-event vindt plaats in MartiniPlaza Groningen.

Programma

Tijdens het zzp-event delen regionale ondernemers hun ervaringen, spreekt internationaal bedrijvenexpert Erik Broekhuijsen over het vinden van klanten en kunnen bezoekers diverse workshops volgen. Verder is er een informatiemarkt waar u informatie kunt inwinnen bij diverse ondernemers en uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken met andere zzp’ers.

Aanmelden

Het zzp-event heeft een doorlopend programma van 17:00 tot 22.00 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/zzpgroningen. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. De toegang is gratis.