Wessel Gansfortcollege wint debatwedstrijd in provinciehuis

Het Wessel Gansfortcollege uit Groningen heeft de provinciale voorronde van de debatwedstrijd Het Jongeren Lagerhuis gewonnen. Openbare Scholengemeenschap Winkler Prins uit Veendam eindigde op de tweede plek. In totaal deden negen scholen uit de provincie mee aan de debatcompetitie, die gehouden werd in de Statenzaal van het provinciehuis. De winnaar komt uit in de landelijke finales. Deze zijn op 10 mei te zien op Nederland 2.

Het Wessel Gansfortcollege uit Groningen heeft de provinciale voorronde van de debatwedstrijd Het Jongeren Lagerhuis gewonnen. Openbare Scholengemeenschap Winkler Prins uit Veendam eindigde op de tweede plek. In totaal deden negen scholen uit de provincie mee aan de debatcompetitie, die gehouden werd in de Statenzaal van het provinciehuis. De winnaar komt uit in de landelijke finales. Deze zijn op 10 mei te zien op Nederland 2.