Werkplan Blauwestad 2011

In het nieuwe jaar gaan de provincie Groningen en de gemeente Oldambt door met de ontwikkeling van Blauwestad. Dit betekent bijvoorbeeld dat er wegen, fietspaden, bruggen en picknickplaatsen worden aangelegd. En dat een aantal gebieden tijdelijk wordt ingericht, bijvoorbeeld als natuurgebied.

Op de kaart

Een nieuw marketingplan moet het gebied straks beter op de kaart te zetten. Ook staat 2011 in het teken van de plannen voor het Havenkwartier. Het is de bedoeling dat daar straks bijvoorbeeld aanlegsteigers en horeca komen. Dit vindt allemaal plaats in goed overleg met de betrokkenen, zoals de inwoners en de ondernemers.

Werkplan ontwikkelingsvisie Blauwestad

Welke werkzaamheden provincie en gemeente gaan uitvoeren, staat beschreven in het werkplan ontwikkelingsvisie Blauwestad. U kunt dit document en alle andere actuele documenten vinden op onze website.