Wegwerkzaamheden bij Wirdum op Rijksweg (N360)

Van maandag 25 oktober 7.00 uur tot en met vrijdag 29 oktober 18.00 uur voert de provincie Groningen onderhoudswerkzaamheden uit aan de Rijksweg (N360) ter hoogte van Wirdum. In deze periode is de weg gesloten voor het doorgaande verkeer. De weg is geheel afgesloten tussen de rotonde bij Garrelsweer en de kruising met de Eekwerderweg. Tussen de kruising met de Eekwerderweg en de rotonde bij Tjamsweer is de weg richting Groningen gestremd. Het verkeer wordt omgeleid. Bewoners kunnen hun huis, mogelijk met enige hinder, wel bereiken.

Wat gaat er gebeuren?

De Rijksweg (N360) tussen de rotonde bij Garrelsweer en de kruising met de Eekwerderweg krijgt een nieuwe asfaltlaag en nieuwe belijning. Tegelijkertijd werken we iets verderop op de N360 aan de brug over de Oosterwijdwerdermaar ter hoogte van Landgoed Ekenstein. We voeren daar onderhoudswerkzaamheden uit aan het betonnen deel van de brug en vervangen het asfalt op de brug.

Actuele informatie over wegwerkzaamheden in de provincie Groningen is te vinden op onze wegwerkzaamhedenkaart.