Week van de Smaak van 28 september tot en met 6 oktober

Onze provincie staat van zaterdag 28 september tot en met zondag 6 oktober weer in het teken van de Week van de Smaak. Op allerlei plekken in Groningen zijn er proeverijen, rondleidingen en smaakmenu's en kunt u genieten van de lekkerste streekproducten en -gerechten. Ook vindt tijdens de Week van de Smaak de jaarlijkse verkiezing van de Held van de Smaak plaats.

Onze provincie staat van zaterdag 28 september tot en met zondag 6 oktober weer in het teken van de Week van de Smaak. Op allerlei plekken in Groningen zijn er proeverijen, rondleidingen en smaakmenu's en kunt u genieten van de lekkerste streekproducten en -gerechten. Ook vindt tijdens de Week van de Smaak de jaarlijkse verkiezing van de Held van de Smaak plaats.

Ambachtelijke worst

Niet alleen restaurants en speciaalzaken doen mee, u kunt ook terecht in zorginstellingen voor allerlei lekkernijen. Het thema van de Held van de Smaak-verkiezing is dit jaar ‘ambachtelijke worst’. Deze worst komt bij een aantal smaakactiviteiten weer terug.

Nieuwsgierig naar het programma? Lees meer op de website van de Week van de Smaak. Hier kunt u ook uw stem uitbrengen op uw favoriete Held van de Smaak.