Waarschuwing blauwalg bij Park Suyderoogh in Lauwersoog ingetrokken

Voor de zwemplas bij Park Suyderoogh in Lauwersoog geldt niet langer een waarschuwing voor blauwalg. Het water is hier weer veilig voor zwemmers. De provincie Groningen gaat de waarschuwingsborden bij de zwemplas verwijderen.

Voor de zwemplas bij Park Suyderoogh in Lauwersoog geldt niet langer een waarschuwing voor blauwalg. Het water is hier weer veilig voor zwemmers. De provincie Groningen gaat de waarschuwingsborden bij de zwemplas verwijderen.

Meer informatie

Algemene informatie en het laatste nieuws over zwemwaterlocaties is te vinden op onze zwemwaterkaart, www.zwemwater.nl of NOS Teletekst (pagina 725). Voor smartphones is een speciale app beschikbaar. Voor informatie over gezondheidsklachten kunt u terecht bij de GGD.