Vaarverbod vaarwegen provincie Groningen

Vanwege de hoge waterstanden en de slechte verwachte weersomstandigheden is voor woensdag 4 januari 2012, vanaf 22.00 uur, een vaarverbod afgekondigd op negen kanalen in de provincie Groningen. De stremming geldt voor het Van Starkenborghkanaal, het Eemskanaal, het Winschoterdiep, de Rensel, het A.G. Wildervanckkanaal, het Noord-Willemskanaal, het Reitdiep, het Hoendiep en het Aduarderdiep. Het is nog niet bekend tot wanneer het vaarverbod duurt. De ontwikkelingen worden per dag bekeken.

Vanwege de hoge waterstanden en de slechte verwachte weersomstandigheden is voor woensdag 4 januari 2012 vanaf 22.00 uur een vaarverbod afgekondigd op negen kanalen in de provincie Groningen. De stremming geldt voor het Van Starkenborghkanaal,  het Eemskanaal, het Winschoterdiep, de Rensel, het A.G. Wildervanckkanaal, het Noord-Willemskanaal, het Reitdiep, het Hoendiep en het Aduarderdiep. Het is nog niet bekend tot wanneer het vaarverbod duurt. De ontwikkelingen worden per dag bekeken.