Subsidies voor festivals in Hongerige Wolf en Delfzijl

Het Festival de Hongerige Wolf 2013 en het Muziekfestival Delfzijl 2013 krijgen een bijdrage van de provincie Groningen uit het subsidiebudget voor grote evenementen. Stichting Hongerige Wolf ontvangt 10.000,- euro subsidie en Stichting Muziekfestival Delfzijl 6.000,- euro.

Het Festival de Hongerige Wolf 2013 en het Muziekfestival Delfzijl 2013  krijgen een bijdrage van de provincie Groningen uit het subsidiebudget voor grote evenementen. Stichting Hongerige Wolf ontvangt 10.000,- euro subsidie en Stichting Muziekfestival Delfzijl 6.000,- euro.

Festival Hongerige Wolf 2013

Het Festival Hongerige Wolf op 26, 27 en 28 juli wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Er is een uitgebreid programma met muziek, theater, poëzie, literatuur, dans en beeldende kunst. Nederlandse artiesten treden op in tuinen, huizen, schuren en weilanden. Er rijdt een speciale bus vanaf Utrecht en Amsterdam die bezoekers rechtstreeks naar het festivalterrein brengt.

Muziekfestival Delfzijl

De derde editie van Muziekfestival Delfzijl vindt plaats op 20 en 21 september in het centrum van Delfzijl. Het is het grootste openluchtmuziekfestival voor amateurblaas- en slagwerkmuziek in Noord-Nederland. Vrijdagsavonds treden verschillende dweilorkesten op. Op zaterdag zijn er 's middags en 's avonds optredens van blaas- en slagwerkmuzikanten uit Nederland en Duitsland, zoals streetbands en showorkesten. De toegang is gratis.