Op 12 mei inloopavond fietsbrug tussen Blauwestad en Winschoten

De provincie Groningen, de gemeente Oldambt en projectbureau Blauwestad houden een tweede inloopbijeenkomst over de fiets- en wandelbrug 'de Blauwe Loper'. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 12 mei in het gebouw van scholengemeenschap Ubbo Emmius, Bovenburen 60-72 in Winschoten. Bezoekers kunnen tussen 17.00 en 20.30 uur vrij inlopen.

Verschillende alternatieven

Tussen Blauwestad en Winschoten moet een fiets- en wandelbrug komen. Tijdens de inloopavond van februari zijn verschillende alternatieven gepresenteerd. De alternatieven zijn nu verder uitgewerkt en beoordeeld. De resultaten hiervan worden op 12 mei gepresenteerd. Bezoekers kunnen hier hun mening over geven.