Nieuwe brochure Varen in Groningen is uit

Het nieuwe watersportseizoen start op 1 mei. De bruggen en sluizen in de provincie Groningen worden tot 1 oktober weer bediend voor de recreatievaart. In de brochure Varen in Groningen, bedieningstijden bruggen en sluizen recreatievaart 2016, staat informatie voor de recreatievaart over de vaarwegen in de provincie Groningen.

Het nieuwe watersportseizoen start op 1 mei. Tot 1 oktober worden de bruggen en sluizen in de provincie Groningen weer bediend voor de recreatievaart. In de brochure Varen in Groningen, bedieningstijden bruggen en sluizen recreatievaart 2016, staat informatie voor de recreatievaart over de vaarwegen in de provincie Groningen.

Bedieningstijden

Alle informatie over de bedieningstijden van de bruggen en sluizen, informatie over vaartrajecten en adressen van ophaalpunten van zelfbedieningssleutels is te vinden in de nieuwe brochure die geldig is van 1 mei tot 1 oktober 2016. Varen in Groningen is verkrijgbaar bij de provincie Groningen, de VVV-kantoren, jachthavens en bij de meeste gemeentehuizen.