Nieuwe brochure Varen in Groningen is uit

Op 1 mei begint het nieuwe vaarseizoen voor de watersport. Tot 1 oktober worden de bruggen en sluizen in de hele provincie weer bediend voor de recreatievaart. In de brochure Varen in Groningen staat informatie voor de recreatievaart over de vaarwegen in de provincie Groningen.

Op 1 mei begint het nieuwe vaarseizoen voor de watersport. Tot 1 oktober worden de bruggen en sluizen in de hele provincie weer bediend voor de recreatievaart. In de brochure Varen in Groningen staat informatie voor de recreatievaart over de vaarwegen in de provincie Groningen.

Bedieningstijden bruggen

Alle informatie over de bedieningstijden van de bruggen en sluizen, informatie over vaartrajecten en adressen van ophaalpunten van zelfbedieningssleutels vindt u in de brochure Varen in Groningen. De brochure is geldig van 1 mei tot 1 oktober 2015 en is verkrijgbaar bij de provincie Groningen, de VVV-kantoren, jachthavens en bij de meeste gemeentehuizen.