Negatief zwemadvies Zwaneveldsgat in Kolham ingetrokken

Het negatief zwemadvies voor de zwemplas Zwaneveldsgat in Kolham is ingetrokken. De waterkwaliteit is weer op peil. Er kan weer veilig worden gezwommen. De provincie Groningen heeft ter plekke borden geplaatst om zwemmers hierover te informeren.

Actueel nieuws

Het laatste nieuws over zwemplassen wordt bekend gemaakt via onze website of via de zwemwatertelefoon van de provincie Groningen (telefoonnummer 050 - 316 4455) en op NOS teletekst pagina 725.
Informatie over zwemwater is ook te vinden op www.ggdgroningen.nl, www.hunzeenaas.nl en www.noorderzijlvest.nl.