Maaien langs provinciale wegen nog steeds in volle gang

De provincie is nog altijd druk bezig met het maaien van de bermen langs de provinciale wegen. De hoge bermbegroeiing zorgde vorige week voor veel overlast op de wegen, wat leidde tot veel klachten. De gewassen langs de wegen hebben de laatste weken een groeispurt doorgemaakt, vanwege de grote temperatuurverschillen tussen het koude natte voorjaar en het warme weer daarna.

N300-wegen

De meeste plekken langs de provinciale wegen, waar zich door het hoge bermgras verkeersonveilige situaties voordeden, zijn inmiddels gemaaid. Dat is gebeurt met extra mankracht en materieel. Afgelopen week hebben we ons vooral gericht op de N300-wegen, zoals de N361 en de N355. Dit zijn drukke verkeerswegen. Vanaf maandag 20 juni zijn wegen zoals de N46 en de N980 aan de beurt.

We raden nog steeds aan om overlast bij ons te melden.