Inschrijving Groninger Ondernemingsprijs tot 1 juni geopend

Heeft u of kent u een succesvolle onderneming in de provincie Groningen? Wie weet maakt deze onderneming dan kans op de Groninger Ondernemingsprijs. Aanmelden kan tot 1 juni. De uitreiking van de zeventiende Groninger Ondernemingsprijs is op donderdag 27 november tijdens een feestelijke finale in Martiniplaza Groningen.

Heeft u of kent u een succesvolle onderneming in de provincie Groningen? Wie weet maakt deze onderneming dan kans op de Groninger Ondernemingsprijs. Aanmelden kan tot 1 juni. De uitreiking van de zeventiende Groninger Ondernemingsprijs is op donderdag 27 november tijdens een feestelijke finale in Martiniplaza Groningen.

Drie finalisten

Vóór de zomer selecteert de jury, onder leiding van gedeputeerde Yvonne van Mastrigt, acht tot tien bedrijven. Hieruit worden drie finalisten gekozen, die tijdens de Nominatiebijeenkomst op 2 oktober bekend worden gemaakt. Deze drie bedrijven zullen we op 27 november in Martiniplaza terugzien.

Voorbeeld voor andere bedrijven

De Groninger Ondernemingsprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie en is ervoor bedoeld om het bedrijfsleven te stimuleren. Een goed presterend bedrijf kan een voorbeeld zijn voor andere bedrijven, wat de Groninger economie ten goede komt. De drie genomineerden krijgen verschillende diensten aangeboden, waarmee ze hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren.