Extra Statenvergadering over Aldel op woensdag 8 januari

Provinciale Staten komen op woensdag 8 januari bijeen voor een extra Statenvergadering over de situatie rondom aluminiumproducent Aldel in Delfzijl. Het spoeddebat vindt plaats op verzoek van de SP-fractie en met steun van alle andere fracties. De extra Statenvergadering begint om 16.00 uur in de Statenzaal van het provinciehuis. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de vergadering bij te wonen vanaf de publieke tribune. Het spoeddebat is ook live te volgen via onze website.