Actie provinciemedewerkers levert ruim 3.700 euro op voor Glazen Huis

Een veiling van afgeschreven meubilair zoals kasten, bureaus, stoelen, kasten en telefoons, georganiseerd  voor en door medewerkers van de provincie Groningen, heeft ruim 3.700 euro opgeleverd voor het Glazen Huis van 3 FM.  In de kantine van het provinciehuis kon de veiling vanmiddag op grote belangstelling van medewerkers rekenen. Er werd flink geboden voor het goede doel. Het totale bedrag van ruim 3.700 euro komt geheel ten goede aan het goede doel van het Glazen Huis, de bestrijding van Malaria.

Groningen Geeft

Alle acties uit Groningen om geld in te zamelen voor Serious Request worden onder het label 'Groningen Geeft' gebundeld, want samen willen we een recordbedrag inzamelen voor het goede doel van Serious Request 2009. Daarvoor is de website http://www.groningengeeft.nl/ gemaakt. Iedereen kan daar een actie aanmelden en een eigen pagina maken met filmpjes en foto’s. Ook staan daar alle lopende acties, informatie, en voortdurend het laatste nieuws.