26 februari verkeershinder aansluiting N366 op Nulweg Ter Apel

Op dinsdag 26 februari vinden diverse werkzaamheden plaats bij de aansluiting van de Nulweg op de N366 in Ter Apel. De werkzaamheden bestaan uit het kappen van bomen, het verwijderen van bossage, het verleggen van kabels en leidingen en het aanbrengen van grond. Hoewel de wegen niet worden afgesloten en het verkeer normaal kan doorrijden, kan het verkeer hinder ondervinden.

Op dinsdag 26 februari vinden diverse werkzaamheden plaats bij de aansluiting van de Nulweg op de N366 in Ter Apel. De werkzaamheden bestaan uit het kappen van bomen, het verwijderen van bossage, het verleggen van kabels en leidingen en het opbrengen van grond. Hoewel de wegen niet worden afgesloten en het verkeer normaal kan doorrijden, kan het verkeer hinder ondervinden.

Broedseizoen

De provincie voert de werkzaamheden nu uit omdat we in de periode van 15 maart tot en met 5 juli niet kunnen kappen vanwege het broedseizoen. Bovendien kunnen we op dit moment gebruik maken van grond die vrijkomt uit een ander project op de N366 bij de Duitse grens.

N366 Veilig

De provincie gaat twee aansluitingen van de N366 tussen Veendam en Ter Apel aanpakken. Het gaat om de aansluiting op de Nulweg in Ter Apel en de aansluiting op de A.G. Wildervanckweg in Ter Apelkanaal en Jipsingboermussel. De aansluitingen worden ongelijkvloers gemaakt. Daarmee zijn stoplichten niet meer nodig en kan het verkeer beter doorstromen, zodat de weg veiliger wordt. De aanpak van de twee aansluitingen maakt deel uit van het project N366 Veilig.