Nieuwe brochure voor de recreatievaart 'Varen in de provincie Groningen'

19 april 2017 - Op 1 mei gaat het watersportseizoen officieel van start. Dat betekent dat bepaalde bruggen en sluizen in onze provincie tot 1 oktober weer langer en vaker worden bediend. Speciaal voor watersporters is de nieuwe brochure 'Varen in de provincie Groningen' nu beschikbaar, met allerlei tips en informatie.

Bedieningstijden

In de nieuwe brochure is informatie te vinden over de bedieningstijden van de bruggen en sluizen en informatie over vaartrajecten en adressen van ophaalpunten van zelfbedieningssleutels. De brochure is verkrijgbaar bij het provinciehuis, de VVV-kantoren, jachthavens, bij de meeste gemeentehuizen of te bestellen.

Informatie over de brug- en sluisbediening is ook te vinden op onze vaarwegenkaart.