Zomeracties voor busreizigers in Groningen en Drenthe

Als busreiziger in Groningen en Drenthe kunt u deze zomer weer volop profiteren van een aantal aantrekkelijke acties van het OV-bureau Groningen Drenthe.

Als busreiziger in Groningen en Drenthe kunt u deze zomer weer volop profiteren van een aantal aantrekkelijke acties van het OV-bureau Groningen Drenthe.

Armbandjes en voordeel in nachtbussen

Op zaterdag 9 en 16 juli delen de ambassadeurs van de nachtbus bij instap op de nachtbussen in Groningen gratis armbandjes uit. De actiearmband geeft de nachtbusreiziger voordeel bij verschillende acties in de zomermaanden. Elke woensdagmorgen wordt een voordeelactie bekend gemaakt via #n8bus op twitter en nachtbusgroningen.hyves.nl. De acties lopen van 20 juli tot en met 3 september. 
 
Meer informatie over de acht Groninger Nachtbuslijnen is beschikbaar op www.n8bus.nl.

Op pad met de Toerbus

In de maanden juli en augustus rijden Engelse dubbeldekkers en een Amerikaanse schoolbus weer als ToerBus door Groningen en Drenthe. De Toerbus rijdt langs attracties, musea, campings en bungalowparken. Meereizen met de ToerBus kost voor iedereen 2,50 euro per dag.

Per route is een aparte folder beschikbaar met een routekaart, informatie en adressen. Meer informatie over de ToerBus is te vinden op www.toerbus.nl.

Zomercampagnes 2011

Deze zomer voert het OV-bureau Groningen Drenthe ook allerlei campagnes om nog meer mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden van de bus. Meer mensen in de bus betekent ook meer inkomsten en daarmee kunnen we het openbaar vervoer verder verbeteren.

Meer informatie over de campagnes? Kijk op de website van het OV-bureau en abonneer u op de digitale nieuwsbrief. Zo blijft u goed op de hoogte.