Werkzaamheden Reitdiepplein in Groningen starten in september

In september start de provincie Groningen met de werkzaamheden aan het knooppunt Ring West/Ring Noord (Reitdiepplein). De op- en afritten worden verdubbeld en de inrichting van de verkeerslichten op de Westelijke Ringweg wordt aangepast. Aannemer Koninklijke Sjouke Dijkstra voert deze werkzaamheden in opdracht van de provincie Groningen uit.

In september start de provincie Groningen met de werkzaamheden aan het knooppunt Ring West/Ring Noord (Reitdiepplein). De op- en afritten worden verdubbeld en de inrichting van de verkeerslichten op de Westelijke Ringweg wordt aangepast. Aannemer Koninklijke Sjouke Dijkstra voert deze werkzaamheden in opdracht van de provincie Groningen uit.

Stremmingen

Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, zijn stremmingen noodzakelijk. Die vinden voornamelijk in het weekend of 's nachts plaats. Overdag moeten weggebruikers rekening houden met oponthoud. Omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de nieuwe situatie en de planning van de werkzaamheden bij het Reitdiepplein op www.ringgroningen.nl.