Werkzaamheden Groningerweg Ring Oost van 21 mei tot 11 juni

Van 21 mei tot en met 11 juni vinden er werkzaamheden plaats aan de Groningerweg richting de woonwijk Noorderhoogebrug. Het gaat om het gedeelte tussen de verkeerslichten bij de Boterdiepsbrug en de afrit vanaf de Noordzeebrug. De op-en afritten bij Noorderhoogebrug/Noordzeebrug blijven geopend.

 

Van 21 mei tot en met 11 juni vinden er werkzaamheden plaats aan de Groningerweg richting de woonwijk Noorderhoogebrug. Het gaat om het gedeelte tussen de verkeerslichten bij de Boterdiepsbrug en de afrit vanaf de Noordzeebrug. De op-en afritten bij Noorderhoogebrug/Noordzeebrug blijven geopend.

Afrit Noorderhoogebrug

In deze periode is het niet mogelijk om vanaf de Noordzeebrug (N370) via de afrit Noorderhoogebrug rechtsaf te slaan richting Winsum en omgekeerd. Het verkeer uit de richting Noorderhoogebrug kan dan niet richting Winsum rijden. Verkeer dat vanaf de Noordzeebrug naar het bedrijventerrein Witte Lam wil, wordt omgeleid via de afslag Ring Oost (N46). 

Kruispunt Groningerweg/Winsumerweg

In de nacht van vrijdag 7 juni op zaterdag 8 juni is het kruispunt Groningerweg/Winsumerweg afgesloten. Doorgaand verkeer naar Lauwersoog/Winsum is dan niet mogelijk. Het verkeer wordt via de Noordelijke Ringweg via de Friesestraatweg/Aduard omgeleid.

Voor meer informatie zie ook  www.ringgroningen.nl of volg via Twitter
@ringgroningen.