Werkzaamheden aan westelijke ringweg Groningen

Op zondag 8 augustus 2010 start de provincie Groningen met groot onderhoud aan de westelijke ringweg. Op de weg tussen de aansluitingen met de Leonard Springerlaan en het Hoendiep vervangen we de asfaltverhardingen en passen we de middenberm aan. Ook nemen we het viaduct aan de Peizerweg en de tunnel aan de Concourslaan onder handen.

Op zondag 8 augustus 2010 start de provincie Groningen met groot onderhoud aan de westelijke ringweg. Op de weg tussen de aansluitingen met de Leonard Springerlaan en het Hoendiep vervangen we de asfaltverhardingen en passen we de middenberm aan. Ook nemen we het viaduct aan de Peizerweg en de tunnel aan de Concourslaan onder handen.

De werkzaamheden duren van 8 augustus 2010 tot en met 19 september 2010. Voordat we op 8 augustus 2010 beginnen, zetten we buiten de spits rijstroken af. Dit doen we ook in de periode na 19 september 2010. Dit betekent voor doorgaand verkeer geen stremming, maar langzaam rijden.

Zondag 8 augustus - zondag 29 augustus: oostelijke rijbaan

De oostelijke rijbaan van de N370 is dicht tussen de aansluitingen Leonard Springerlaan en het Hoendiep. Voor doorgaand verkeer is er een omleiding via de middenberm over de westelijke rijbaan. De afrit naar het Hoendiep (voormalige Suikerunie) is gestremd, dit geldt ook voor de oostelijke op- en afrit Koeriersterweg. 

Zondag 29 augustus - zondag 19 september: westelijke rijbaan

De westelijke rijbaan van de N370 is dicht tussen de aansluitingen Leonard Springerlaan en het Hoendiep. Voor doorgaand verkeer is er een omleiding via de middenberm over de oostelijke rijbaan. De oprit vanaf het Hoendiep (voormalige Suikerunie) is gestremd, dit geldt ook voor de westelijke op- en afrit Peizerweg.

Bereikbaarheid bedrijventerrein Peizerweg

Voor verkeer van en naar het bedrijventerrein Peizerweg, geldt in beide richtingen een omleiding via de Leonard Springerlaan en de Paterswoldseweg.

Bereikbaarheid bedrijventerrein Hoendiep en het centrum

Voor verkeer van en naar het bedrijventerrein Hoendiep, geldt in beide richtingen een omleiding via de Metaallaan en de Diamantlaan. Het verkeer van en naar het centrum wordt omgeleid via de Friesestraatweg.

Afhankelijk van de voortgang van het werk kunnen de genoemde data veranderen.