Website daaromgroningen.nl krijgt nieuw gezicht

De website daaromgroningen.nl heeft een nieuwe naam: www.economie.groningen.nl. Nieuws en informatie over ondernemend Groningen staan nog meer centraal. Ook de maandelijkse nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken. De website maakt deel uit van de promotiecampagne ‘Er gaat niets boven Groningen’ en laat zien wat de provincie te bieden heeft.

 

De website daaromgroningen.nl heeft een nieuwe naam: www.economie.groningen.nl. Nieuws en informatie over ondernemend Groningen staan nog meer centraal. Ook de maandelijkse nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken. De website maakt deel uit van de promotiecampagne ‘Er gaat niets boven Groningen’ en laat zien wat de provincie te bieden heeft.

Daarom Groningen

Na zeven jaar was de website aan vernieuwing toe. De woorden 'Daarom Groningen' werden in 2005 en 2006 gebruikt in advertenties en hoorden bij de campagne ‘Er gaat niets boven Groningen’. Deze is erop gericht om de provincie onder de aandacht te brengen bij toeristen en bedrijven.

Ambassadeurs van Groningen

Onder de naam Groningen Promotie voeren provincie en gemeente Groningen, Marketing Groningen, Kamer van Koophandel en diverse bedrijven en organisaties jaarlijks campagne om Groningen te promoten. Dat gebeurt onder het voorzitterschap van commissaris van de koningin Max van den Berg. De bedrijven en organisaties heten samen de Ambassadeurs van Groningen en steunen en financieren de campagne.