Voordelig met de bus met de LenteVoordeelKaart

Busreizigers kunnen van zaterdag 25 februari 2012 tot en met zondag 6 mei 2012 voordelig met de bus. Op vertoon van de LenteVoordeelKaart kunnen ze dan met twee personen op één Eurokaartje reizen. De LenteVoordeelKaart is te verkrijgen via www.ontdekhetov.nl.

Busreizigers kunnen van zaterdag 25 februari 2012 tot en met zondag 6 mei 2012 voordelig met de bus. Op vertoon van de LenteVoordeelKaart kunnen ze dan met twee personen op één Eurokaartje reizen. De LenteVoordeelKaart is te verkrijgen via www.ontdekhetov.nl

LenteVoordeelKaart

Eurokaartjes zijn te koop bij de buschauffeur en zijn er in verschillende tarieven van 1,50 tot 12,- euro. Normaal mogen op een Eurokaartje twee kinderen onder de 11 jaar gratis meereizen met een volwassene, maar in de periode van het voordeel mogen er vier kinderen mee. Er moeten dan wel twee volwassenen mee. Reizigers kunnen de LenteVoordeelKaart zo vaak gebruiken als ze willen.

Meer informatie

Deze week krijgen alle inwoners van Groningen en Drenthe een folder van het OV-bureau Groningen-Drenthe in de bus. In de folder staat een overzicht van alle buslijnen in de gemeente met daarbij een plattegrond en informatie over haltes en het reizen met de bus.    

Meer informatie over de LenteVoordeelKaart is te vinden op www.ontdekhetov.nl.