Versie 8 bedrijfsplan

De maandag begonnen met een telefonische bespreking van versie acht van het bedrijfsplan. In deze versie zijn de opmerkingen van de Managementteamgroep verwerkt.

De maandag begonnen met een telefonische bespreking van versie acht van het bedrijfsplan. In deze versie zijn de opmerkingen van de Managementteamgroep verwerkt. Aan de ene kant van de lijn de kerngroep, Gea Koeling, Jan Smittenberg en ik, aan de andere de schrijver van het bedrijfsplan Mark Leemans van KplusV organisatieadvies. Wij nemen versie acht bladzijde voor bladzijde door en hopen op groen licht van de Managementteamgroep op 26 juni voor behandeling ervan door de stuurgroep.
’s Middags werkoverleg met projectmedewerker Marianne Fokkinga. Aan haar de lastige taak om data te vinden voor de Managementteamgroep- en stuurgroepvergaderingen.
Daarna gesprek met Kars Wierts, projectleider van het shared service center voor de drie noordelijke provincies. Er zijn duidelijke parallellen tussen zijn en mijn project. Ik kan Kars een paar tips geven, omdat ons project al verder is.

Dinsdagmiddag en –avond een eerste ronde sollicitatiegesprekken voor de kwartiermaker/beoogd directeur Regionale Uitvoeringsdienst. Over ongeveer twee weken volgt een tweede ronde.

Woensdagmiddag een gesprek met mijn afdelingshoofd Johan Koopmans over de voorstellen, die ik samen met twee collega’s heb ontwikkeld, om het programma- en projectmatig werken binnen onze afdeling te professionaliseren. Johan reageert er positief op.
Bijna alle stukken van de Managementteamgroep zijn binnen. De agenda is overvol. Een hele klus voor de voorzitter om alles door de Managementteamgroep te loodsen.

Donderdag nog een nazending voor de Managementteamgroep. De datum voor de stuurgroep is ook rond. Knap werk van Marianne. Het gaat om een extra, informerende vergadering op 28 juni. Met de ervaring van de behandeling van het bedrijfsplan in de Managementteamgroep in mijn achterhoofd lijkt het mij goed om in de stuurgroep eerst in oriënterende zin over het bedrijfsplan te praten. Aan het einde van de middag verstuur ik de agenda en stukken.
Na het werk nog hardgelopen. Mijn tien kilometerrondje door de Peizermaden. Altijd genieten!

Vrijdag weer een vergadering voorbereiden. Dit keer voor de kerngroep volgende week maandag. Ook het concept van nieuwsbrief nummer 15 doorgelezen, die volgende week de lucht in gaat.
’s Middags mijn blog geschreven en mijn weekplanning gemaakt. Voor het eerst sinds weken kan ik de Regionale Uitvoeringsdienst dit weekend laten rusten. Best wel lekker!