Veel belangstelling voor eerste editie Praten met de Staten

De eerste editie van Praten met de Staten in het provinciehuis op woensdag 28 maart is goed bezocht. Tijdens de bijeenkomst konden Groningers in gesprek met Statenleden, over onderwerpen die op 4 en 11 april in de (commissie)vergaderingen van Provinciale Staten worden behandeld. Naast inwoners waren er ook veel vertegenwoordigers van bedrijven en (belangen)organisaties aanwezig.

Reacties

Een greep uit de reacties van bezoekers:

"Het leuke is dat het wat persoonlijker is, de provincie komt voor mij zo dichterbij. Ik heb op een informele manier met verschillende Statenleden kunnen praten. Ik vond de Staten best ver weg, maar nu merk ik dat ze dichtbij zijn en zich willen verdiepen in onderwerpen waar we mee bezig zijn."

"Nuttige bijeenkomst en fijn dat je makkelijk de Statenleden kunt benaderen. Anders kun je alleen maar inspreken en nu kun je aan de voorkant al met ze van gedachten wisselen. Ik heb met sommige partijen vervolgafspraken gemaakt en dat is positief. Ik vind dat ze dit vaker moeten doen."

Volgende editie

Wilt u ook Praten met de Staten? Op woensdag 25 april tussen 16.00 en 17.30 uur vindt de volgende bijeenkomst plaats. Kijk op www.pratenmetdestaten.nl voor meer informatie, alle data en de onderwerpen.