Vanaf 18 augustus nieuwe situatie Ring Oost bij Kardinge

Doorgaand verkeer op de Oostelijke Ringweg rijdt vanaf maandag 18 augustus aan de Ulgersmaborg-zijde van de Oostelijke Ring. De afgelopen weken heeft het verkeer aan de Kardinge-zijde van de Oostelijke Ringweg gereden. Het verkeer kan weer vanuit de richting Bedum het bedrijventerrein Ulgersmaborg Noord (tegenover Kardinge) oprijden. Voor verkeer vanuit de richting Hoogezand is dat nog niet mogelijk.

Doorgaand verkeer op de Oostelijke Ringweg rijdt vanaf maandag 18 augustus aan de Ulgersmaborg-zijde van de Oostelijke Ring. De afgelopen weken heeft het verkeer aan de Kardinge-zijde van de Oostelijke Ringweg gereden. Het verkeer kan  weer vanuit de richting Bedum het bedrijventerrein Ulgersmaborg Noord (tegenover Kardinge) oprijden. Voor verkeer vanuit de richting Hoogezand is dat nog niet mogelijk.

Afrondende werkzaamheden

Na het inrijden van het nieuwe viaduct bij Kardinge vorige maand zijn de afrondende werkzaamheden in volle gang. Ook in de bouwvakperiode is de aannemer voortvarend aan het werk geweest. De aansluitingen vanaf de Oostelijke Ringweg op de rotonde aan de Ulgersmaborg-zijde zijn nu bijna klaar. De komende weken wordt vooral weer aan de Kardinge-zijde gewerkt.

Omleidingsroute

De werkzaamheden duren tot begin oktober. Afslaand verkeer vanaf de Oostelijke Ringweg dat vanuit de richting Hoogezand komt met bestemming Kardinge en/of  Ulgersmaborg-Noord, moet tot die tijd een omleidingsroute volgen via Lewenborg.

Webcam

De werkzaamheden zijn te volgen via de webcam Kardinge op de homepage van www.ringgroningen.nl.