Tien genomineerden Groninger Ondernemingsprijs 2015 bekend

De genomineerden voor de Groninger Ondernemingsprijs zijn bekendgemaakt. Het gaat om vijf bedrijven uit Groningen: Insite Security, OPHTEC, Quintor, United Care Products en NORISK IT Groep. Verder zijn Emergo Hout en Bouw, STOPA/Seal for Life (beiden uit Stadskanaal), STT Products (Tolbert), Bedrocan Beheer (Veendam) en VCN mass turning (Leek) genomineerd.

De genomineerden voor de Groninger Ondernemingsprijs zijn bekendgemaakt. Het gaat om vijf bedrijven uit Groningen: Insite Security, OPHTEC, Quintor, United Care Products en NORISK IT Groep. Verder zijn Emergo Hout en Bouw, STOPA/Seal for Life (beiden uit Stadskanaal), STT Products (Tolbert), Bedrocan Beheer (Veendam) en VCN mass turning (Leek) genomineerd.

Selectie

Tijdens een speciale nominatiebijeenkomst op donderdag 24 september kiest de jury, onder leiding van gedeputeerde Patrick Brouns, de drie finalisten. Eén van hen zal de Groninger Ondernemingsprijs in de wacht slepen. De feestelijke finale vindt plaats op donderdagavond 12 november in Martiniplaza Groningen.

Stimulans voor de Groninger economie

De prijs biedt niet alleen mogelijkheden voor deelnemers, maar ook voor de Groninger economie. Een goed presterend bedrijf in de schijnwerpers zetten kan als stimulans dienen voor andere ondernemingen. Dit kan de economie in Groningen doen groeien. Daarnaast biedt het evenement ruime gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers.

Nu alvast meer te weten komen? Kijk dan op de websites van de verschillende genomineerden.