Tentoonstelling 'Grunnen in twijen' op reis door provincie

Alle inzendingen van de fotowedstrijd 'Grunnen in twijen' zijn tot en met 23 november te bezichtigen op verschillende plekken in de provincie. De expositie reist de komende weken langs openbare bibliotheken in Winsum, Uithuizen, Delfzijl, Winschoten en Bedum. Tot en met eind oktober zijn de foto's ook te bekijken in het provinciehuis in Groningen.

Alle inzendingen van de fotowedstrijd 'Grunnen in twijen' zijn tot en met 23 november te bezichtigen op verschillende plekken in de provincie. De expositie reist de komende weken langs openbare bibliotheken in Winsum, Uithuizen, Delfzijl, Winschoten en Bedum. Tot en met eind oktober zijn de foto's ook te bekijken in het provinciehuis in Groningen.

Planning

De 114 ingezonden tweeluiken zijn de komende weken te bezichtigen op de volgende locaties:

  • tot en met 4 oktober in de openbare bibliotheek in Winsum, Regnerus Praediniusstraat 2;
  • van 4 tot en met 12 oktober in de openbare bibliotheek in Uithuizen, Schoolstraat 22;
  • van 13 tot met 26 oktober in de openbare bibliotheek in Delfzijl, Oude Schans 23;
  • van 27 oktober tot en met 9 november in de openbare bibliotheek in Winschoten, Johan Modastraat 5;
  • van 9 tot en met 23 november in de openbare bibliotheek in Bedum, Kapelstraat 11.

Omgevingsvisie

De fotowedstrijd 'Grunnen in twijen' startte in het voorjaar van 2014, ter voorbereiding op de Omgevingsvisie. Dit is een beleidsnota die gaat over de kwaliteit, de inrichting en het beheer van de leefomgeving in de provincie Groningen. De provincie organiseerde de fotowedstrijd samen met de Stichting Noorderbreedte. De mooiste foto’s kregen ook een plekje in een thema-uitgave van Noorderbreedte over de Omgevingsvisie. De winnaar van de fotowedstrijd werd op 1 september bekend gemaakt.