Subsidie voor theatervoorstelling Station Visvliet

Er gaat een subsidiebedrag van 35.000 euro naar de theatervoorstelling Station Visvliet van de Stichting Platform West. De stichting streeft ernaar om de inwoners van het dorp Visvliet en omgeving zoveel mogelijk bij de voorstelling te betrekken. De theatervoorstelling Station Visvliet vindt zes keer plaats van 26 tot en met 31 augustus 2014.

 

Er gaat een subsidiebedrag van 35.000 euro naar de theatervoorstelling Station Visvliet van de Stichting Platform West. De stichting streeft ernaar om de inwoners van het dorp Visvliet en omgeving zoveel mogelijk bij de voorstelling te betrekken. De theatervoorstelling Station Visvliet vindt zes keer plaats van 26 tot en met 31 augustus 2014.  

Station Visvliet

Ongeveer 100 deelnemers uit Visvliet en omgeving worden bij het project betrokken, zowel professionele als amateurkunstenaars. Het stuk wordt uitgevoerd  op een mooie plek bij het riviertje de Lauwers in Visvliet, op het grensgebied tussen Groningen en Friesland.

Het Verhaal van Groningen

De subsidie komt uit het Activiteitenbudget Het Verhaal van Groningen. Met dit budget wil de provincie activiteiten stimuleren op het gebied van amateurkunst en erfgoed. Het gaat om activiteiten waaraan inwoners actief kunnen deelnemen.