Subsidie van 225.000,- euro voor Healthy Ageing Campus

De Healthy Ageing Campus krijgt 225.000,- euro subsidie van de provincie Groningen. De Campus zit nog in de opstartfase en gaat zich bezighouden met onderzoek en innovatie op het gebied van gezond en actief ouder worden. Wetenschap en bedrijfsleven komen bij elkaar in de Healthy Ageing Campus. Met het aantrekken van nieuwe ondernemingen levert de Campus bovendien een bijdrage aan de economie van de provincie.

 

De Healthy Ageing Campus krijgt 225.000,- euro subsidie van de provincie Groningen. De Campus zit nog in de opstartfase en gaat zich bezighouden met onderzoek en innovatie op het gebied van gezond en actief ouder worden. Wetenschap en bedrijfsleven komen bijelkaar in de Healthy Ageing Campus. Met het aantrekken van nieuwe ondernemingen levert de Campus bovendien een bijdrage aan de economie van de provincie.

Hotel

Het is de bedoeling dat de Healthy Ageing Campus bedrijven en kennisinstellingen bijelkaar brengt in een zogenaamd Research en Development Hotel. Hier kunnen ze kunnen makkelijk samenwerken en gebruik maken van labaratoria, kantoorruimten en vergaderplekken, voor de duur van een bepaald project.