Stem online voor de 15e Provinciale Vrijwilligersprijs

Welke organisatie verdient de Provinciale Vrijwilligersprijs 2015? Vanaf nu kunt u stemmen op de genomineerden. Uit alle aanmeldingen zijn zes organisaties geselecteerd. Met uw stem helpt u de jury de juiste keuze te maken. De winnaars uit de categorieën Jeugd, Leefbaarheid en Zorg ontvangen ieder een cheque van 3.000 euro.

Welke organisatie verdient de Provinciale Vrijwilligersprijs 2015? Vanaf nu kunt u stemmen op de genomineerden. Uit alle aanmeldingen zijn zes organisaties geselecteerd. Met uw stem helpt u de jury de juiste keuze te maken. De winnaars uit de categorieën Jeugd, Leefbaarheid en Zorg ontvangen ieder een cheque van 3.000 euro.

Genomineerden

  • In de categorie Jeugd: Jeugdsoos De Boerderij in Onstwedde en Jongerencentrum Express in Uithuizen;
  • In de categorie Leefbaarheid: Wijkcentrum Het Dok (de Eeterie) in Groningen en de vrijwilligers van Stichting Groninger Kerken;
  • In de categorie Zorg: ReumActief Stadskanaal en het Alzheimercafé in Hoogezand.

Op onze website leest u meer over de genomineerden.

Stemmen

Iedereen kan stemmen van 20 oktober tot en met 1 november. Daarna beslist de jury welke organisaties de prijs krijgen. De prijsuitreiking is op maandag 7 december tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.

Waardering

Met de Provinciale Vrijwilligersprijs die gedeputeerde Eelco Eikenaar op maandag 7 december 2015 uitreikt, laat de provincie haar waardering zien voor het vele vrijwilligerswerk in Stad en Ommeland.