Rondleidingen in provinciehuis tijdens VVV-stadswandelingen in zomer

Deelnemers aan VVV-stadswandelingen krijgen een rondleiding in het provinciehuis op dinsdag en woensdag, van 21 juli tot en met 5 augustus. Voor toeristen is dit een unieke mogelijkheid om de Statenzaal en Gedeputeerdenkamer te bezichtigen. Commissaris van de Koning Max van den Berg heet de deelnemers van harte welkom in een kort filmpje.

Deelnemers aan VVV-stadswandelingen krijgen een rondleiding in het provinciehuis op dinsdag en woensdag, van 21 juli tot en met 5 augustus. Voor toeristen is dit een unieke mogelijkheid om de Statenzaal en Gedeputeerdenkamer te bezichtigen. Commissaris van de Koning Max van den Berg heet de deelnemers van harte welkom in een kort filmpje.

Rondleidingen

Deze rondleidingen in het provinciehuis vinden plaats op dinsdag 21 juli, 28 juli, 4 augustus, en op woensdag 22 juli, 29 juli, 5 augustus. De groepen vertrekken en eindigen bij de VVV, Grote Markt 25 in Groningen. De stadswandeling begint om 13.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Sinds 2008 opent de provincie tijdens de zomervakantie de deuren van het provinciehuis voor deelnemers aan de stadswandelingen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich telefonisch aanmelden via telefoon 0900 - 202 30 50, aan de balie van de VVV-winkel op de Grote Markt of via info@vvv.groningen.nl. Kijk voor meer informatie op www.toerisme.groningen.nl.