Rondleidingen in provinciehuis tijdens VVV-stadswandelingen deze zomer

Hebt u altijd al een keer het monumentale provinciehuis van binnen willen bekijken? Loop deze zomer dan mee met de VVV-stadswandelingen door de stad Groningen. In de periode van 8 augustus tot en met 23 augustus wordt tijdens de stadswandeling iedere dinsdag en woensdag het provinciehuis bezocht. Daarmee hebt u de unieke mogelijkheid onze eeuwenoude Statenzaal en Gedeputeerdenkamer te bezichtigen.

Rondleidingen

De precieze data waarop de VVV-stadswandelingen ook bij het provinciehuis naar binnen gaan, zijn 8 augustus, 9 augustus, 15 augustus, 16 augustus, 22 augustus en 23 augustus. De groepen vertrekken en eindigen bij het VVV-kantoor op de Grote Markt in Groningen. De stadswandeling begint om 13.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Sinds 2008 opent de provincie tijdens de zomervakantie de deuren van het provinciehuis voor deelnemers aan de stadswandelingen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich voor de stadswandeling aanmelden via het telefoonnummer 0900 - 202 30 50, aan de balie van de VVV-winkel op de Grote Markt of via info@vvvgroningen.nl. Kijk voor meer informatie op www.toerisme.groningen.nl.