Pura Vida en het Muziekfestival Delfzijl krijgen subsidie

Het openluchtconcert Pura Vida 2012 en het Muziekfestival Delfzijl krijgen een bijdrage van de provincie Groningen uit het Budget Evenementen.

Het openluchtconcert Pura Vida 2012 en het Muziekfestival Delfzijl krijgen een bijdrage van de provincie Groningen uit het Budget Evenementen.

Pura Vida 2012

Blauwestad ontvangt 10.000,- euro voor het gratis openluchtconcert Pura Vida 2012. Op zaterdag 1 september vanaf 19.30 uur vindt het concert van het Noord Nederlands Orkest (NNO) plaats aan de oevers van het Oldambtmeer in Blauwestad. Het programma bestaat uit klassieke muziek, een paar liedjes van Ede Staal en songs van de Beatles. Pura Vida wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Het evenement kost in totaal 85.000,- euro.
Kijk voor meer informatie op www.blauwestad.nl

Muziekfestival Delfzijl

Stichting Muziekfestival Delfzijl krijgt 12.000,- euro voor het Muziekfestival Delfzijl. Het festival wordt het grootste openluchtmuziekfestival voor
amateurblaas- en slagwerkmuziek in Noord-Nederland. De tweede editie van dit evenement vindt plaats op zaterdag 22 september in het centrum van Delfzijl en is voor iedereen gratis toegankelijk. In de middag zijn er optredens van muziekverenigingen met harmonieorkesten, fanfares, slagwerkensembles en blaaskapellen.’s Avonds zijn er showorkesten uit heel Nederland te zien. Het festival kost 49.050,- euro in totaal.
Kijk voor meer informatie op www.muziekfestivaldelfzijl.nl