Provincie steunt demonstraties vanwege aanslag Parijs

De provincie Groningen ondersteunt de demonstraties om 18.00 uur in de provincie vanwege de aanslag gisteren in Parijs en roept Groningers op om mee te doen. Commissaris van de Koning Max van den Berg neemt vanavond deel aan de demonstratie om 18.00 uur op de Grote Markt in Groningen.

De provincie Groningen ondersteunt de demonstraties vanavond om 18.00 uur in de provincie vanwege de aanslag gisteren in Parijs en roept Groningers op om mee te doen. Commissaris van de Koning Max van den Berg neemt vanavond deel aan de demonstratie op de Grote Markt in Groningen.

Steunbetuiging

Inwoners van de stad Groningen demonstreren om hun steun te betuigen aan de slachtoffers van de aanslag op de redactie van het satirische magazine Charlie Hebdo en hun nabestaanden. De demonstratie is ook bedoeld om op te komen voor de vrijheid van meningsuiting die door deze aanslag onder druk is komen te staan.

Ook andere gemeenten in Groningen demonstreren vanavond op hetzelfde tijdstip dat in Parijs een stille tocht wordt gehouden.