Provincie opent speciaal de deuren voor VVV-stadswandelingen in zomervakantie

Deelnemers aan VVV-stadswandelingen kunnen naast de stadswandeling deze zomer een rondleiding krijgen in het provinciehuis aan het Martinikerkhof. Dit is alleen mogelijk op dinsdag en woensdag, van 6 augustus tot en met 21 augustus 2019. Het is heel bijzonder omdat de Statenzaal en GS-kamer anders alleen op aanvraag zijn te bezichtigen. 

Rondleidingen

De stadswandelingen met rondleidingen in het provinciehuis vinden plaats op dinsdag 6 augustus, 13 augustus en 20 augustus, en op woensdag 7 augustus, 14 augustus en 21 augustus. De groepen vertrekken en eindigen bij de VVV, Grote Markt 25 in Groningen. De stadswandeling begint om 13.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Sinds 2008 opent de provincie tijdens de zomervakantie de deuren van het provinciehuis voor deelnemers aan de stadswandelingen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich voor de stadswandeling aanmelden via telefoon 0900 - 202 30 50, aan de balie van de VVV-winkel op de Grote Markt of via info@vvvgroningen.nl. Kijk voor meer informatie op de website van Marketing Groningen.